DSCF4612-Edit-2
DSCF4612-Edit-2
DSCF4609-Edit
DSCF4609-Edit
DSC7652
DSC7652

Πρωινο

Κρητική γαστρονομία

Κρήτη. Το νησί που ενέπνευσε και συνέβαλε στη γέννηση της Μεσογειακής διατροφής και μιας γαστρονομικής κουλτούρας και Eυ-ζήν. Η εμπειρία της Κρητικής γαστρονομίας θα μείνει ανεξίτηλη στην καρδιά σας καθώς και στον ουρανίσκο σας.

"Μην ψάχνετε για το χάπι που υποκαθιστά την Κρητική διατροφή, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο." Serge Renaud, 1998

Πολλές από τις γεύσεις και τα εδέσματα που απολαμβάνει κανείς σήμερα, είναι οι γεύσεις που μας ταξιδεύουν πίσω στην αρχαία Μινωική εποχή. Η Κρητική διατροφή έχει ένα τεκμηριωμένο παρελθόν, ένα δυνατό παρόν, και σε αυτά εμείς στο Pepi Boutique Hotel ακουμπάμε για το μέλλον.

Γαστρονομία στο Pepi Boutique Hotel
Το φαγητό δεν είναι μονάχα καύσιμη ύλη για το σώμα του ανθρώπου. Από την προετοιμασία και την παρουσίαση του φαγητού πηγάζει μια τέχνη, φροντίδα στην οποία εμείς εδώ Pepi Boutique Hotel δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Μαζί μας, θα περιπλανηθείτε σε ένα κόσμο γεύσεων, εμπνευσμένων από τις άπειρες εκδοχές και δοκιμές όλων αυτών των αφανών Κρητών που μαγείρευαν ανά τους αιώνες καθώς η ιστορία γραφόταν ώστε να γεννηθεί η Κρητική γαστρονομία.

Πρωινό Pepi
Η καλημέρα απ’ το πρωί φαίνεται, με ένα καλό πρωινό συνοδευμένο με φυσικούς χυμούς από πορτοκάλι και ρόδι, καφέ και τσάι. Πέραν του κλασσικού πρωινού, ο chef μας προτείνει:

Κρητικό πρωινό. Δυναμικό ξεκίνημα με ποικιλία αλλαντικών και τυριών, αυγά, γιαούρτι, σιτηρά, θυμαρίσιο μέλι, ελιές, απάκι, ψωμί και παξιμάδι. Όλα όσα βρίσκουμε στις Κρητο-Μυκηναϊκές πινακίδες Γραμμικής Β, ότι κατανάλωναν οι κάτοικοι της Κρήτης πριν 4 χιλιετίες.

Πρωινό Vegan. Φρέσκα και ξερά φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, φρέσκο ψωμί, σιτηρά, γάλα καρύδας και σόγιας.

Καλημέρα!

 

Το Κελάρι μας
Ίχνη κρασιού ανιχνεύονται από το 5000 Π.Χ. Ο οίνος , το κρέας και το ψωμί θεμελιώνουν την τροφική τριλογία των Ομηρικών συμποσίων. Ο Κρητικός αμπελώνας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στην αμπελουργική περιφέρεια της Ελλάδας. Η γεωγραφική θέση του νησιού και η ιδιαίτερες γεωλογικές ιδιότητες καθιστούν το Κρητικό κρασί εξαιρετικό.

Πλοηγηθείτε έχοντας εξάντα το κελάρι κρασιού μας όπου θα βρείτε διάφορες ετικέτες Κρητικού αμπελώνα, και όχι μόνο.

Στο Pepi Boutique Hotel, η φιλοξενία και η φιλία παντρεύονται παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

Πληροφορίες Κράτησης
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Επικοινωνία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Newsletter

Social Media

Copyright © Pepi Boutique Hotel, 2024. All Rights Reserved

Powered by Hotel Cube

Espa Banner